Despre Noi

Suntem o companie din Romania specializata in importul si distributia de peste, fructe de mare si ingrediente pentru bucataria asiatica.
Ne adresam in proportie de 100% pietei HO.RE.CA si ne straduim sa fim un etalon al seriozitatii, predictibilitatii si inovatiei pe acest segment, in Romania.
Brandul ‘Expert Factor’ este specializat pe importul si distributia pestelui si a fructelor de mare, multe dintre ele rare, foarte speciale, de o foarte buna calitate, iar brandul ‘Asia Expert’ a introdus in Romania, tot ce are mai bun bucataria asiatica de oferit.

De ce sa alegi Asia Expert ? Noi vă dam 10 motive .

 1. Pentru noi nu conteaza ca sunteti un client mare sau mic, va tratam cu aceeasi maxima seriozitate.
 2. Livrare prompta.In aceeasi zi, daca dati comanda pana la maxim ora 13 (09-13), sau a doua zi dupa acest interval orar.(Valabil pentru orasul Bucuresti)
 3.  Consiliere in privinta produselor.Ne vom asigura ca produsul pe care vreti sa il comandati, acela si nu altul, va ajunge la dumneavoastra.
 4. Garantam calitatea superioara a produselor.
 5. Transport frigorific adecvat.
 6. Negociere a pretului in functie de volum.
 7. Oferim un plan de scadenta reciproc avantajos (pentru clientii fideli).
 8. Constanta in disponibilitate a produselor.
 9. Constanta in pret.
 10. Fidelizare a clientilor.

Scopul nostru în afaceri este să vă facem pe voi, clienții noștri, mulțumiți.

Produsele, calitatea, prețul și amabilitatea ne recomandă, iar dumneavoastră ne oferiți satisfacția că ceea ce facem în fiecare zi este să clădim câte o treaptă spre succes. Al nostru și al dumneavoastră.
Vă oferim cele mai bune produse : pește, specialități din pește și fructe de mare, de înaltă calitate, pentru afacerea dumneavoastră.

Suntem importatori direcți și furnizori principali ale celor mai importante restaurante japoneze si fusion din Romania.


© 2017 AsiaExpert

 • facebook